Στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση κάθε αντικείμενο έχει τη δική του αξία και συμβολισμό. Και επειδή η δική μας ειδικότητα είναι τα γυαλιά, θα μιλήσουμε για τον δικό τους ρόλο ρόλο στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

Κρύβουν την πραγματική ταυτότητα του ήρωα

 

Πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως υπάρχει ένα δυναμικός και ιδεαλιστής ήρωας που παλεύει για το κοινό καλό. Ο Clark Kent είναι ένας ήσυχος δημοσιογράφος, όταν όμως ο πλανήτης κινδυνεύει βγάζει το κουστούμι και τα γυαλιά του και μεταμορφώνεται σε γνήσιο υπερασπιστή κάθε αδύναμου και αδικημένου. O Henry Cavill φορά τα γυαλιά του Clark Kent και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον σοφιστικέ αέρα. Αντιγράψτε το look με ένα ζευγάρι γυαλιά Police!

Κομψότητα & γοητεία για την Jess του New Girl!

 

Μια σειρά που αγαπήθηκε από το κοινό και ένας χαρακτήρας με τον οποίο πολλά κορίτσια ταυτίστηκαν. Γλυκιά και συμπαθητική η Jess είναι η φίλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Το ζευγάρι γυαλιών οράσεως που φοράει προσθέτει extra γοητεία και κομψότητα. Αν σας αρέσει το look δεν έχετε παρά να αποκτήσετε τα γυαλιά Anna Hickman. Απλά και στιλάτα με τον μεταλλικό βραχίονα να χαρίζει λίγη παραπάνω λάμψη στην εμφάνισή σας.

Τα στρογγυλά γυαλιά του Harry Potter

 

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει ο ταλαντούχος μικρός μάγος που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι, ο Harry Potter. Με τα στρογγυλά γυαλιά του δημιούργησε μια εμβληματική φιγούρα που έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στην 7η τέχνη. Όσο για τον συμβολισμό τους, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια μείξη συστολής, εξυπνάδας και ταλέντου. Απίστευτος συνδυασμός, ικανός να κατακτήσει το Hogwarts. Τα Ray Ban Frames θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η μετεξέλιξή τους με λιτό σχέδιο και minimal κομψότητα.

Λοιπόν, αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους φανταστικούς χαρακτήρες που δεν απαρνήθηκαν τα γυαλιά τους για τους φακούς επαφής και βγήκαν κερδισμένοι.

Αν σας άρεσαν τα σχέδια, βρείτε τα εδώ: POLICE LEWIS HAMILTON PLD55 0700 51,

Γυαλιά Οράσεως ANA HICKMANN & RAYBAN ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ RAY-BAN FRAMES 3447V 2620 50.

 

Η ομάδα του youanaeyeoptics.gr