Ο ψηφιακός κόσμος έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας είτε είναι μέσω κινητού, laptop, PC ή tablet.

Το αποτέλεσμα;

Τα μάτια να μην ξεκουράζονται και να εμφανίζονται συμπτώματα όπως η ξηροφθαλμία και η κοπιωπία ενώ επηρεάζεται και η γενικότερη κατάσταση της υγείας μας

Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τα μάτια σας όσο βρίσκεστε μπροστά σε οθόνη;

  1. Μην ξεχνάτε να προγραμματίζετε μια φορά τον χρόνο το ραντεβού σας στον οφθαλμίατρο για τον απαραίτητο έλεγχο. Οι εξετάσεις μπορεί να δείξουν αρκετά νωρίς ενδείξεις όπως διαβήτη ή πίεση στο αίμα.
  2. Δοκιμάστε να κάνετε κάθε 20 λεπτά διάλειμμα για 20 δευτερόλεπτα. Επίσης, ανοιγοκλείνοντας συχνά τα μάτια σας, τα ενυδατώνετε καλύτερα.
  3. Μην κάθεστε κοντά στην τηλεόραση και αποφεύγετε να έχετε τα φώτα κλειστά όταν παρακολουθείτε σε αυτή κάποιο πρόγραμμα.
  4. Χαμηλώστε τη φωτεινότητα του κινητού ή του υπολογιστή σας.
  5. Μην ξεχνάτε πως η συναναστροφή με αγαπημένα πρόσωπα είναι ο καλύτερος αντιπερισπασμός για να μείνετε μακριά από την οθόνη του υπολογιστή. Κάντε socializing και χαρείτε τον ποιοτικό σας χρόνο!
  6. Βάλτε στα γυαλιά σας το μπλε φίλτρο για τον υπολογιστή.

Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε πιο ξεκούραστα τη δουλειά σας με μια απλή κίνηση. Σύμφωνα με επιστήμονες το μπλε φίλτρο μπορεί να προστατεύσει από βλάβες στην περιοχή της ωχράς κηλίδας ή και να καθυστερήσει τον καταρράκτη.

Βρείτε στo youandeyeoptics.gr γυαλιά οράσεως σε σχήμα κατάλληλο για το πρόσωπο σας, ώστε να προσθέσετε το φίλτρο αυτό για την ξεκούραση και καλύτερη υγεία των ματιών σας.

Το brand Carolina Herrera προτείνει σχέδια που είναι κομψά για κάθε τύπο προσώπου. Ο συνδυασμός μαύρο με χρυσό πάντα σαγηνεύει με το εκλεπτυσμένο ύφος που αναβαθμίζει κάθε look και δημιουργεί εικόνα δυναμισμού. Η αξιοπιστία τους υπογράφεται από το brand, η υπεροχή τους δε χρειάζεται συστάσεις.

 

Αν επιθυμείτε μια χρωματιστή επιλογή, η Furla συνδυάζει μοναδικά το χρυσό με το φλογερό κόκκινο σε ένα της σχέδιο και μόνο. Σύνηθης επιλογή από όσες τολμούν και βάζουν πάθος σε κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής τους.

Το youandeyeoptics.gr έχει προτάσεις και για τον άνδρα που επιθυμεί να είναι αποδοτικός και λειτουργικός με στυλ που αποπνέει αυτοπεποίθηση. Εντυπωσιακό κοκάλινο σχέδιο με χρυσές πινελιές προτείνει η Police που έχει μακρά θητεία στον χώρο. Γίνεται να μην την εμπιστευθείτε;

 

Προσέξτε τα μάτια σας σαν τα μάτια σας!

 

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα προστατέψετε την καλή τους υγεία αλλά και θα αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας ή ακόμα και την απόδοση στη δουλειά σας!

Αποκτήστε τα τώρα μαζί με το μπλε φίλτρο κάνοντας απλά ένα κλικ: CAROLINA HERRERA ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ CHCAROLIN HE853 7 53, FURLA ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ FURLA FU355 AFD 53, POLICE ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ POLICE LEWIS HAMILTON PLD55 0700 51

 

Η ομάδα του youandeyeoptics.gr.