Μηνιαία Αρχεία: Ιουλίου 2022

 1. Ποιος ο ρόλος των γυαλιών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση;

   

  Στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση κάθε αντικείμενο έχει τη δική του αξία και συμβολισμό. Και επειδή η δική μας ειδικότητα είναι τα γυαλιά, θα μιλήσουμε για τον δικό τους ρόλο ρόλο στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη.

  Κρύβουν την πραγματική ταυτότητα του ήρωα

   

  Πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως υπάρχει ένα δυναμικός και ιδεαλιστής ήρωας που παλεύει για το κοινό καλό. Ο Clark Kent είναι ένας ήσυχος δημοσιογράφος, όταν όμως ο πλανήτης κινδυνεύει βγάζει το κουστούμι και τα γυαλιά του και μεταμορφώνεται σε γνήσιο υπερασπιστή κάθε αδύναμου και αδικημένου. O Henry Cavill φορά τα γυαλιά του Clark Kent και κερδίζει τις εντυπώσεις με τον σοφιστικέ αέρα. Αντιγράψτε το look με ένα ζευγάρι γυαλιά Police!

  Κομψότητα &a

  Read more »
 2. #Trends 2022: Προτάσεις σε γυαλιά ηλίου & οράσεως!

   

  Είτε θέλετε να προστατέψετε τα μάτια σας από την ακτινοβολία της οθόνης είτε από τις ακτίνες του ήλιου η λύση είναι μία. Να έχετε ένα ζευγάρι οπτικών που προστατεύει τα μάτια σας από αυτές. Ευκαιρία να κάνετε μια νέα αγορά σε γυαλιά ηλίου ή οράσεως.

  Αν θέλετε να μάθετε τις τάσεις της μόδας στον χώρο των οπτικών για να πάρετε την τελική σας απόφαση, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας.

   

  Γυαλιά ηλίου που ολοκληρώνουν το στυλ σας!

   

  Για το 2022 οι οίκοι μόδας προτείνουν στις πασαρέλες χρωματιστούς φακούς, υπερμεγέθη σπορ γυαλιά ηλίου, τετραγωνισμένα, ακόμη πιο έντονα cat eye και γυαλιά σε λευκό/μπεζ σκελετό. Τα τελευταία τα συναντάμε στον οίκο Gucci σε μοντέρνο σχέδιο και πιο φωτεινούς φακούς, όπως αυτά στη φωτογραφία που θα βρείτε στο e-shop μας με κοκάλ

  Read more »
 3. 2+1 γυαλιά ηλίου για το καλοκαίρι του 2022!

   

  Μπορεί κάθε μέρα να επιλέγετε τον συνδυασμό των ρούχων που θα κάνετε για πετύχετε ένα όμορφο αποτέλεσμα, όμως, μην ξεχνάτε πως και τα γυαλιά ηλίου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Γι΄ αυτό η επιλογή που θα κάνετε, όταν αποφασίσετε να πραγματοποιήστε μία αγορά είναι σημαντική.

  Στο youandeyeoptics.gr προτείνουμε 3 ζευγάρια από top brands που δημιουργούν τις τάσεις και χρησιμοποιούν τα καλύτερα υλικά και τις τελευταίες τεχνολογίες για υψηλή προστασία απέναντι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

  Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας, αν θέλετε να μάθετε τις επιλογές μας.

  Μεταλλικός στρογγυλός σκελετός με την υπογραφή Michael Kors!

  Τα προϊόντα του Michael Kors, όπως και ο ί

  Read more »